Over ons

Welkom bij onze portal voor het indienen van Consumer Privacy Act van 2018 ('CCPA') Verkoop mijn info-aanvragen niet. Volgens de CCPA krijgen inwoners van bepaalde rechten met betrekking tot hun persoonlijke informatie. Lees hier onze privacyverklaring voor meer informatie over uw CCPA-rechten en onze gegevenspraktijken met betrekking tot uw persoonlijke informatie.

Uw opt-outrechten

U hebt het recht om te verzoeken dat wij uw persoonlijke informatie niet verkopen aan derden, voor eigen commerciële doeleinden van dergelijke derden, voor de toekomst. We kunnen uw persoonlijke informatie op de volgende manieren delen op een manier die een 'verkoop' onder CCPA vormt:

Advertenties en inhoud op basis van cross-site tracking door derden en anderen (“cross-site tracking”): derde partijen en anderen, zoals advertentienetwerken, advertentie-uitwisselingen en sociale media, dienen u gerichte advertenties en inhoud op onze digitale diensten en via onze nieuwsbrieven op basis van het volgen van uw activiteiten op internet in de loop van de tijd. Dit bijhouden omvat meestal het delen van gegevens die zijn verzameld door cookies en vergelijkbare tools; en / of
Marketing- en promotiepartners ('marketing van derden'): we kunnen uw persoonlijke gegevens, zoals contactgegevens (bijvoorbeeld naam, e-mailadres, postadres) en andere informatie delen met onze zakelijke partners en anderen voor hun eigen reclame, marketing en andere commerciële doeleinden.
U hebt het recht om u af te melden voor een of beide van de hierboven genoemde activiteiten. Vul een van de onderstaande formulieren in om uw aangevraagde opt-outkeuzes in te dienen. Door het eerste formulier in te vullen, meldt u zich af voor zowel (1) Cross-Site Tracking als (2) Marketing van derden. Door het tweede formulier in te vullen, wordt u afgemeld voor alleen (2) Marketing van derden.

Afhankelijk van de opt-outrechten die u uitoefent, ziet u mogelijk nog steeds bepaalde advertenties op onze sites en mobiele apps en vindt sommige gegevensverzameling nog steeds plaats (bijvoorbeeld om fraude te detecteren of te voorkomen of om de services te leveren die u van ons vraagt).